T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Güncelleme Tarihi: 18/01/2019

Evde Bakım Ekibi olarak Hastane Başhekimimiz Uzm.Dt. Esra ALADAĞ, Başhekim Yardımcımız Dt.Yüce Kağan ÇAĞLAŞAN ve Diş Hekimimiz Ertan ŞAHİN ile birlikte Apert Sendromu hastası olan Barış SANUR kardeşimizin kurumumuza yaptığı başvuru sebebi ile koşu kavak mahallesindeki evinde ziyaret ettik.Hastamızın ağız ve diş sağlığı muayenesini ve yapılacak tedavilerin planlamasını yapıp tedavilerini üstlendik.

• ebe1.jpg
  • ebe2.jpg